Anunt preluări cereri pentru ajutorul de încălzire și supliment

Începand cu data de 16.10.2023, PRIMĂRIA COMUNEI SĂNDULEȘTI preia documentele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și a suplimentului de energie conform prevederilor Legii nr. 226/16.09.2021, privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Program preluări cereri pentru ajutorul de încălzire și supliment în perioada sezonului rece 2023-2024:

LUNI și MIERCURI orele 8-16 la sediu Primăriei din Săndulești

VINERI orele 08-13 la sediu Primăriei din Săndulești

MARȚI și  JOI orele 09-15 la biroul din Copăceni

Persoană de contact Blaga Anamaria

Telefon relatii: 0264 280 434

Ajutorul se acordă numai pentru un singur sistem de încălzire, pentru consumatorii de gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt cuprinse între 0 și 1386 lei, iar pentru persoana singură venitul net lunar să fie cuprins între 0 și 2053 lei. 

Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada 1 noiembrie 2023- 31 martie 2024.

Ajutorul pentru încălzire se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute. Formularele de cerere și declarație pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanți de la sediul Primăriei Săndulești cât și de la Biroul Primăriei din Copăceni sau de pe site comunasandulesti.ro

Acte necesare pentru obtinerea ajutorului de încălzire:

– Copii după actele de identitate ale persoanei singure, respective a membrilor familiei care locuiesc în fapt la adresa de domiciliu menționată pe cerere (cărți de identitate sau certificate de naștere pentru membrii familiei care au vârsta până la 14 ani)

Alte articole

ALTE BENEFICII SOCIALE

ACTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA CARDURILOR-LEGITIMAŢIE PENTRU LOCURILE GRATUITE DE PARCARE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP Eliberarea acestor carduri-legitimaţie se face în baza prevederilor Legii nr.448/2006 privind protecţia şi